Veilig aangekomen!

Vorige week maandagavond laat zijn we veilig in Oeganda aangekomen.  De reis is relatief goed verlopen, zonder bijzonderheden en Ben heeft zich voor een baby heel goed gedragen.  🙂

aankomst-in-oeganda

We hebben het de afgelopen dagen al druk gehad!  Naast uitrusten van de reis hebben we maaltijden gehad met verschillende collega’s, hebben we telefoon en internet geregeld en hebben we rondgekeken in verschillende winkels om spullen te kopen voor ons nieuwe huis.

Woensdag gaan we voor een paar dagen naar Gulu, in het noorden van het land, om verschillende huizen te bekijken.  Op dit moment is het water resevoir in Gulu opgedroogd, dus we moeten het een aantal dagen zonder water zien te redden. Volgende week komen we weer terug naar Kampala, zodat we onze werkvergunning en rijbewijs kunnen ophalen.  We hopen in maart naar Gulu te kunnen verhuizen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s